Referenties

Een greep uit evaluaties

Monique Pruijs – Murmellius Gymnasium Alkmaar na de training effectieve communicatie– ik vond het top!

Fred ’t Hart – Scholengemenschap Panta Rhei Amstelveen na de training effectieve communicatie – Ik heb geleerd “vanuit theoretische kaders praktich gaan handelen” – “afgestemd op de behoefte vanuit het team.”

Meera Schimmel – Schoter SG Haarlem na de hartcoherentie training. “Een tijd de hartademhaling adem oefenen geeft me meer verdieping en verbondenheid met mijzelf en geliefden en mijn omgeving. Daar heb ik niet zoveel woorden voor, maar het verlevendigt mijn leven.”

Erik van der Aa – mentorcoach  Stedelijk Gymnasium Arnhem na de mentorentraining – “Uitstekend”

Nienke Hendriks – mentor Stedelijk Gymnasium Arnhem na de mentorentraining – “Zinvolle training voor de dagelijkse praktijk!”

Maura van Dijk – OBS De Molenwiek, Haarlem na de teamtraining “Zeer praktische tips en aandachtspunten waar je meteen mee aan de slag kunt. Zowel zakelijk als ook in de persoonlijke sfeer.”

Petra Bindels – OBS De Molenwiek, Haarlem na de teamtraining “Een leuke, leerzame cursus die mij niet alleen voor mijn werk, maar ook voor mijn privéleven tot inzichten heeft gebracht, waarvoor mijn dank!”

Mira Strijbis – faalangsttrainer BergerScholengemeenschap, Bergen na de Eéndaagse training Hartcoherentie“Ik heb de techniek gelijk toegepast bij een leerling van mij die vlak voor haar mondeling Duits zat en … het werkte direct. Ook bij mij zelf ervaar ik hele goede effecten.”

Annemarie de Jong – leerlingbegeleider OSG Willem Blaeu, Alkmaar “Je hebt enorm veel deskundigheid in huis en de kwaliteit om anderen te inspireren en te motiveren.”

Elly van Eerden – rector Sint Michaëlcollege, Zaandam “Mijn collega’s staan na de training anders in hun werk. Ze hebben meer grip gekregen op zichzelf en op hun werksituatie.  Er is iets wezenlijks veranderd. Ze laten zich niet meer overspoelen door problemen, maar lossen ze op.”

Marianne De Vries – Erbrink – leerkracht Basisschool De Kring, Haarlem – deelnemer cursus werkdruk en timemanagement “Ik merk dat ik de tijd beter besteed en het bewustzijn de hele dag vasthoud. De cursus heeft mij enorm verder gebracht!”